8 ПРИЧИН ВІДВІДАТИ «ЕлітЕКСПО»  напередодні 8-го БЕРЕЗНЯ Назад

8 ПРИЧИН ВІДВІДАТИ «ЕлітЕКСПО» напередодні 8-го БЕРЕЗНЯ

З 28 лютого по 3 березня 2019 року при підтримці RIA.com у Львівському Палаці Мистецтв відбудеться 22 спеціалізована ювелірна виставка-продаж „ЕлітЕКСПО-2019”.

Image title

З 28 лютого по 3 березня 2019 року при підтримці RIA.com у Львівському Палаці Мистецтв відбудеться 22 спеціалізована ювелірна виставка-продаж „ЕлітЕКСПО-2019”. Оскільки у Львові щороку проходить близько 10 000 різноманітних заходів, то жителям й гостям міста часом важко визначитися куди саме краще піти. «ЕлітЕКСПО» є однією з унікальних ювелірних подій у регіоні і тому ми виділили 8 причин, чому цю виставку варто відвідати:

  1. Єдина в Західній Україні ювелірна виставка-продаж на 3 поверхи.

«ЕлітЕКСПО-2019» займає площу 2 800 м2 , збирає більше 150 ювелірів з 12 областей України.

  1. Маркет ювелірних подарунків напередодні 8-го Березня.

Тут все про що ти мрієш!

Наближається свято і Ви не знаєте чим здивувати? Тоді Вам необхідно відвідати «ЕлітЕКСПО»! Ексклюзивні сувеніри та подарунки, ювелірні вироби з платини, золота та срібла, прикраси з натурального каміння, вироби з емаллю, ексклюзивна біжутерія, мистецькі авторські роботи, годинники, жіночі аксесуари та багато-багато іншого!

  1. Знижки на прикраси до 50%.

У Вас буде нагода придбати найрізноманітніші новинки з колекції «Зима-весна 2019» за цінами виробника, отримати знижки на ювелірні вироби з останніх колекцій та скористатися можливістю купити прикраси за спеціальними цінами під час HAPPY HOURS.  Деталі тут www.galexpo.com.ua/elit

  1. Розіграші ювелірних прикрас що 3 години.

Понад 50 ювелірних прикрас, які надають наші учасники виставки, знайдуть своїх власників. Одна покупка – це один щасливий квиток.

Деталі тут www.galexpo.com.ua/elit

  1. Повний спектр послуг для покупців.

Обмін, ремонт, заміна вставки, гравіювання, 3D-дизайн, замовлення виробу за власним ескізом, оцінка сертифікованого гемолога виробів з натурального каміння та вставок.

  1. Мистецька виставка «КВАДРА МІНІ МЕТАЛ».

Вперше у Львові Ви матимете змогу оглянути ексклюзивну київську виставку художників ювелірного та емальованого мистецтва України. «КВАДРА міні-метал» розкриє Вам традиції, тенденції і напрямки в українському ювелірному мистецтві з середини 1970-х років.

  1. Дизайнерські прикраси ручної роботи:

Мрієте побувати в Києві на маркеті «Всі. Свої»? Вам до вподоби оригінальні сучасні моделі майстрів на «One Day Shop»? Врешті Вам не потрібно вагатися куди податися за прикрасами ручної роботи в єдиному екземплярі! Спеціально для Вас, в рамках «ЕлітЕКСПО-2019» , діє  Салон hand made прикрас, аксесуарів та ексклюзивної біжутерії від українських майстрів-дизайнерів. Тут ви зможете придбати вироби з натурального каміння, кристалів Swarovski, кераміки, бісеру, шкіри, дерева, глини, вовни, фетру, текстилю, металу та інших матеріалів.

  1. Покупки у 5D-форматі:

Жоден інтернет-магазин не замінить Вам реальної покупки у виробника на виставці, і саме на виставці у Вас буде унікальна нагода:

  • Побачити максимальний асортимент прикрас в одному місці.

  • Дізнатися про реальні ціни від виробників.

  • Приміряти прикраси та вдало підібрати розмір.

  • Відчути текстуру та форми унікальних авторських робіт.

  • Вдихнути аромат знижок та перемоги на розіграшах.


ТУТ ВСЕ ПРО ЩО ТИ МРІЄШ!

www.galexpo.com.ua/elit


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье